В столичния квартал Орландовци три прасета обикалят на воля. Това стана

...
В столичния квартал Орландовци три прасета обикалят на воля. Това стана
Коментари Харесай

Три прасета обикалят на воля в български квартал

В столичния квартал " Орландовци " три свине обикалят на воля. Това стана ясно от фотоси оповестени от жител във групата във Фейсбук " кв. Орландовци ", видя Sofia24.bg

Човекът е качил видео с текст към него: " Коледно въодушевление в " Орландовци ". Под него столичани разясняват видяното:

- Гуцките си чопкат красотичка. Поздрави за всички градски рожби, които се възмущават от видяното, тъй като по този начин е на село, а добре знаете че там е умерено безшумно има животни и децата играят на воля. 

- Да това е " Орландовци ". Тук сме израстнали и това е обикновено - коне, крави кокошки, току някоя гуца, тъпо че няма към този момент хора които да си чуват стока, тъй като вашите и нашите деца не са виждали същинско прасе, кокошка или овца, а камо ли да са яли същинско месо от такива домашни животни.  

- Не е обикновено в квартал, въпреки и не най-престижният, да се разхождат свободни прасета, добитък. Намираме се в столицата, а не на село...

 

- Е сега...И столицата е била село, и " Орландовци ", в случай че се върнем доста обратно във времето.

- Аз нищо срещу гуците нямам! Иначе човек да си чува стока за персонална консумация към този момент е доста нерентабилно. Затова дори и на село не го вършат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР